Passie voor motoren

Motorservice Zeeland is ontstaan uit de passie voor motorfietsen. Als eenmanszaak sta ik dichtbij de klant. Goede communicatie, duidelijke afspraken, flexibiliteit en klanttevredenheid staan hierbij centraal!

Het destijds behalen van het A2 motorrijbewijs zorgde voor een eerste kijk op de motormarkt. Al snel bleek dat het met een bepaald budget lastig is om een ‘goede’ motorfiets te vinden. Onderhoud en reparaties uitbesteden was als voormalig HBO-student uit den boze. Dan maar zelf doen!

Na enkele jaren rond te hebben gereden met de welbekende Suzuki GS 500, welke bij aanschaf zich volledig in dozen bevond, uiteindelijk de overstap gemaakt naar het circuit racen. Een hele andere tak van sport, waarbij het des te belangrijker is dat de motor waarop je rijdt van top tot teen goed functioneert & vooral veilig is!

Van 1 motor werden het er 2,3 en nog meer.. Dit ging opvallen in de omgeving waarna ik steeds vaker de vraag kreeg: ‘Goh waar laat jij al dat onderhoud doen, wil je dat van mij ook niet doen?’ en ‘Ik wil mijn motor eigenlijk verkopen, maar hij staat al zo’n tijd stil en doet het niet meer’. Zodoende groeide het van een hobby uit tot een parttime baan.
Dit naast het feit dat ik nog in m’n hoofd wist hoe lastig het is om een ‘goede’ motorfiets voor een schappelijke prijs te kopen, rolde het balletje al snel door waarna de andere parttime baan het inkopen van motoren werd. Vooral de A2 geschikte motorfietsen kwamen steeds vaker terug in de schuur. Naarmate het netwerk ging groeien, groeide het aantal ingekochte motorfietsen mee, zo ook de diversiteit. Van enkel circuit motorfietsen tot A2, tour, sport en chopper types.


‘Van een enkele GS500 welke volledig in dozen lag tot een kleinschalig bedrijf met een uitgebreid netwerk en een wisselende voorraad mooie motorfietsen.’

symbol bike

motorfiets occasions

Door ons grote netwerk in de motorbranche beschikken wij continu over een wisselende voorraad mooie occasions.

Onderhoud & reparatie

Naast de verkoop van motorfietsen, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor onderhoud & reparatie aan uw motor.

Trailer verhuur

Wij beschikken zowel over een dichte-, als open (motor)trailer. Ook voor verhuizingen is onze dichte trailer uitstekend geschikt!